Sunday, September 20, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009Bersempena dengan Hari Raya Aidilfitri 1430 Hijrah/2009, Saf AJK Pemuda UMNO Cawangan Jalan Naga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh warga Muslim yang mengunjungi blog ini.

Saf AJK juga memohon maaf di atas segala kekurangan sepanjang kami menggalas tugas di peringkat bahagian. Insya-Allah, kami berikrar untuk melicinkan lagi operasi dan memikul amanah yang telah dipertanggungjawabkan kepada kami dengan sebaik mungkin.Sebentar tadi, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Bagan, Saudara Ir. Shaik Hussein dan Setiausaha Pemuda UMNO Bahagian, Encik Shahril sempat meluangkan masa menghadiri majlis malam raya di Cawangan Jalan Naga, Bagan Lalang, Jalan Mengkuang dan beberapa tempat lagi. Derma kilat juga telah diadakan oleh penduduk Kampung Benggali Sungai Puyu di jamuan Cawangan Jalan Naga dan saudara Ketua Pemuda telah memberikan sumbangan peribadi beliau untuk mangsa-mangsa kebakaran di Jalan Mengkuang baru-baru ini.Jamuan ringkas di Cawangan Jalan Naga juga telah dihadiri oleh Naib Ketua Pemuda UMNO Bahagian Bagan iaitu Saudara Fendi beserta beberapa AJK daripada cawangan Bagan Lalang dan sekitar Bahagian Bagan. Dengan kunjungan ini, semoga saf perpaduan dan ukhwah sesama muslim dapat dipereratkan lagi.

Salam Aidilfitri daripada kami semua, Pemuda UMNO cawangan Jalan Naga.

1 comment:

Fakeh said...

Disyorkan pihak UMNO menjemput En Saiful 013-365 5715 yang sedang menjelajah secara sukarela ke seluruh negara untuk menjelaskan kedududukan BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH. Beliau tidak mengharapkan sebarang bayaran dan apa yang dilakukan ialah bersifat fisabilillah